onsdag 3. november 2010

Framgang på Frans av Assisi

Vår gruppe begynte prosjektet med idemyldring, også kalt brainstorm. Da duskuterte vi alle måte vi burde satere å takle dette, og finne fornuftige løsninger. Jeg hadde mange ideer, men de ble forkastet. Isteden bestemte vi at vi skulle ha em muppetshow av Frans av Assisi liv. og fordelte oppgavene.

Jeg skulle skrive om han tidligere liv, når han var rik. Dette taklet vi med en gang, slik at vi nå er ferdig med manuset/ det skriftlige.

4 kommentarer:

  1. Dette gir meg inspirasjon! Jeg liker "the brainstorm" svært godt. Gleder meg til å se muppet show. Det blir så heftig fett!!!!

    SvarSlett
  2. Kreative dere er, blir gøy å se på!!

    SvarSlett
  3. Det er surt å få ideene sine forkasta, men en del av det å samarbeide... Jeg håper du likevel blir fornøyd med resultatet!

    SvarSlett
  4. Jeg er 15 år gammel. Jeg ble født med HIV, min mor gikk bort på grunn av HIV-infeksjonen, og jeg angrer på hvorfor jeg aldri møtte Dr. Itua. Han kunne ha kurert mamma for meg, fordi det var enlig mor for moren min at jeg kom over Dr. itua-helende ord. online om hvordan han kurere forskjellige sykdommer i forskjellige raser sykdommer som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autisme, Copd, Epilepsi, helvetesild, forkjølelsessår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kjærlighetsspell, prostatakreft, lungekreft, glaukom ., psoriasis, levercirrose, grå stær, makuladegenerasjon, Chrons sykdom, smittsom mononukleose., hjerte- og karsykdommer, lungesykdom. forstørret prostata, osteoporose. alzheimers sykdom, psoriasis, bipolar lidelse, demens., tach sykdom, brystkreft, blodkreft , Kolo-rektal kreft, kjærlighetsformulering, kronisk diaré, atxi, leddgikt, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolon toksisitet syndrom fibrodysplasi Ossificans Progres Sclerosis, svak ereksjon, brystforstørrelse, Helse les, stivkrampe, kikhoste, tuberkulose, polio og difteri) Diabetes Hepatitt til og med kreft. Jeg var så spent, men skremt samtidig fordi jeg ikke har kommet over slike ting på nettet, så kontaktet jeg Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jeg chatter også med ham på appen +2348149277967. Han forteller meg hvordan det fungerer, så sier jeg ham at jeg vil fortsette. Jeg betalte ham så raskt. Postkontoret i Colorado at jeg mottar urtemedisinen min innen 4/5 arbeidsdager. og her lever jeg sunt igjen, kan forestille meg hvordan gud bruker menn til å manifestere verkene sine. Jeg skriver i alle artikler på nettet for å spre gudsarbeidet til Dr. Itua urtemedisin, Han er en stor mann.

    SvarSlett